Bokningsvillkor

20% av priset betalas direkt vid bokning och betalas inte åter vid ev avbokning. Resterande 80% betalas senast 4 veckor innan ankomst. En avbokning som sker senare än 4 veckor innan hyresperioden är inte återbetalningsbar.

Obs!

Med anledning av Covid 19. Om Spanien stänger gränser eller om UD avråder från att resa till Spanien med anledning av Covid 19 återbetalas hela beloppet oavsett när det sker innan incheckning.

Vi ansvarar inte för förlorade ägodelar, skador, sjukdomar eller liknande händelser.

Hyresgäster ska varsamt behandla radhuset, möbler, utrustning och husgeråd som finns i lägenheten. Om något ändå inträffar ska hyresgästen omgående ta kontakt med den kontaktperson vi hänvisar till. Större fester är ej tillåtet i huset.

Vi tar inte ansvar för om någon eller något, för oväsen eller på annat sätt stör er vistelse. Inte heller om vatten, el eller wifi uteblir pga händelser som ligger utanför vår kontroll.

Hyresgäster får endast nyttja huset mellan de datum som är överenskommet. Personnummer, adress och telefonnummer till den som hyr krävs för bokning.

Antal gäster och flygtider meddelas senast 4 veckor innan i samband med slutbetalning. Detta för att vi ska kunna ordna rätt antal sängkläder och handdukar samt hinna planera städ och tvätt. 

Vi önskar att du tar hand om huset som om det vore ditt eget.

Vid bokning godkänner du också bokningsvillkoren.

Annons
%d bloggare gillar detta: